Het KK Alu Concept, robuuste en esthetische ontwerpen vanuit pure eenvoud en praktische uitgangspunten

 

Het KK Alu Concept heeft de papieren bouwplaat als inspiratiebron. Het vouwen uit plaatmateriaal en lasertechnieken waren bepalend voor het concept. Het eerste product uit deze serie is de KK Alu Tafel. Het is een slim in- en uitklapbare tafel die geschikt is voor binnen en buiten en een echte alleskunner. De aluminium tafel is bijzonder sterk door het doordacht gebruik van het plaatmateriaal. Door het flexibele ophangsysteem, waardoor de tafel nauwelijks opbergruimte vraagt, is deze niet alleen geschikt voor particulier gebruik. De KK-alutafel bewijst zijn nut ook in o.a. de horeca.

Bij de tafel kan een muurbeugel/kapstok geleverd worden waarmee deze eenvoudig aan de muur opgehangen kan worden als wandpaneel. Opslag van de tafel is daardoor niet noodzakelijk.

De tafel is gemaakt van 4 mm dik aluminium en door de vormgeving bijzonder solide en sterk. De KK Alutafel is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren door zijn opklapbare poten. Daardoor is de tafel niet alleen geschikt als solitair meubel in de particuliere woning of als buitenmeubilair, maar ook uitermate handig voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor cateraars die veel op locatie werken of voor andere gebruikers in de horeca of in ruimtes waar flexibel inzetbare tafels gewenst zijn. Optioneel zijn de muurbeugels, die ook als kapstok gebruikt kan worden. De tafels kunnen aan de muur gehangen worden en de functie van een muurpaneel krijgen en daardoor in de ruimte zelf opgeslagen worden.

  • De KK Alu Anode heeft een eerlijke, stoere uitstraling en is geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis.
  • De KK Alu Epoxy is strak en egaal uitgevoerd. De tafel is afgewerkt met een matte fullcolor epoxylaag door middel van poedercoating. Deze vormt een oersterke warm witte laklaag
  • De KK Alu/Wood is optioneel een uitvoering waarvan de poten in geanodiseerd aluminium of aluminium epoxie afwerking is en het tafelblad in voorgevormd multiplex is uitgevoerd, met al dan niet een HPL laminaat toplaag, andere fotoprints, kleur of een geverniste toplaag.

De KK Alutafel 200 x 85 is een eerste product in een serie van aluminium meubels en verlichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in de KK Alu Tafel? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
 
Zie ook de algemene voorwaarden.